Våra tjänster

Utöver kontinuerliga prisförhandlingar med våra avtalsleverantörer utför Sågtjänst en rad tjänster för sina ägare.

  • Operativa inköp, ring eller skicka ett mejl så utför vi inköpet av dom varor ni önskar hos dom mest prisvärda leverantörerna för dom specifika produkterna, dessa inköp jobbar Per, Jennic och Joanna med.

 

  • Offertförfrågningar Har ni en större engångs affär, skicka oss ett underlag för det ni vill ha offertförfarandet på så tar vi in priser från aktuella leverantörer, förhandlar och sammanställer ett resultat som vi presenterar för er med priser, fraktförhållanden och leveranstider, ni bestämmer sedan själva vilken leverantör ni vill beställa från, alternativt ber oss lägga ordern åt er.

 

  • Vi bistår med inköpsanalyser för just er verksamhet där vi ser över ert inköpsbeteende och ger råd om en inköpsstrategi för att undvika onödiga kostnader. Här finns ofta stora besparingar för er gällande både tid och pengar.

 

  • Sågtjänst har även avtal med utbildningsföretag, är ni i behov att utbilda er personal i ett specifikt område hjälper vi er att sammanställa era behov och presenterar en lösning, även leverantörer som levererar produkter har utbildningspaket för deras specifika produkter.